Postări

Se afișează postări din decembrie, 2018

Cenusareasa (2015)

Imagine
Cenusareasa 2015 Desene Animate Filme Online Dublate si Subtitrate in Romana Disney Cinderella Sinopsis: Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună și ai curaj". Viața Cenușăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeș, despre care habar nu are că este chiar prințul regatului. Oare îl va mai întâlni? Filmul Cenusareasa 2015 dublat in romana il puteti vedea aici: Cenusareasa dublat in romana .

Zootopia (2016)

Imagine
Zootopia Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Disney Zootropolis Sinopsis: In orasul de animale Zootropolis, o vulpita cu gura prea mare trebuie sa fuga cand i se insceneaza o crima pe care nu a comis-o. Politistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihanit, este pe urma vulpii, dar cand amandoi devin tintele unei conspiratii, sunt obligati sa lucreze impreuna si descopera ca si dusmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni. Am gasit aici: Zootopia dublat in limba romana .

Epoca de gheata 2 (2006)

Imagine
Epoca de Gheata 2 Dezghetul Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD 720p Disney Gratis Sinopsis: Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala. Astfel, Manny se gandeste ca ar fi timpul sa-si intemeieze o familie, numai ca nimeni n-a mai vazut un alt mamut de foarte multa vreme. Manny ajunge sa creada ca este ultimul mamut in viata, pana cand o intalneste pe Ellie, unica femela mamut de pe pamant. Singura problema este ca cei doi nu se pot suferi unul pe celalalt. Filmul l-am gasit aici: Epoca de gheata 2 .

Shrek 3 (2007)

Imagine
Shrek 3 2007 Desene Animate Filme Online Dublate in Limba Romana HD 720p Disney Gratis Sinopsis:  Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica multe responsabilitati. Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Artie (cunoscut noua si sub numele de "Regele Arthur". Oare va vrea acest "tip" sa accepte responsabilitatea? Filmul l-am gasit aici: Shrek 3 .

Shrek (2001)

Imagine
Shrek 1 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD 720p Disney Gratis Sinopsis: Shrek este un capcaun masiv ce traieste de unul singur in padure, intr-un tinut indepartat numit Duloc. Cand Lordul Farquaad, stapan peste Duloc, trimite toate personajele de basm in padure, Shrek isi pierde viata linistita pe care o traia, iar casa lui devine o tabara de refugiati. Astfel, porneste catre Lord Farquaad pentru a-l convinge sa-si primeasca inapoi toate personajele si a-l lasa in pace. Lord Farquaad accepta cu o singura conditie: Shrek trebuie sa o gaseasca pe frumoasa printesa Fiona, pe care Farquaad o vrea de sotie. Marele capcaun isi incepe astfel aventura impreuna cu un nou prieten, un magarus vorbitor. Filmul l-am gasit aici: Shrek 1 .

Dumbo (2019)

Imagine
Dumbo 2019 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD 720p Disney Sinopsis: Dumbo 2019 este o refacere a filmului animat cu acelasi nume din 1941, dar acum cat se poate de real. Holt Farrier, un veteran de razboi si fost star al circului, isi gaseste viata intoarsa cu susul in jos atunci cand se intoarce din razboi. Proprietarul circului, Max Medici, il invita pe Holt si pe copiii sai, Milly si Joe, sa aiba grija de un elefant nou-nascut ale carui urechi supradimensionate il fac obiectul ridiculizarii intr-un circ deja zbuciumat. Dar cand ei descopera ca Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibila, atragand persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recruteaza elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alaturi de fermecatoarea si spectaculoasa artista, Colette Marchant, pana cand Holt afla ca sub poleiala sa stralucitoare, „Dreamland” este plin de secrete intunecate. Trailerul/filmul il puteti

Minionii (2015)

Imagine
Minionii Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD 720p Gratis Disney Minions Sinopsis: Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, si sunt afectati de o depresie profunda. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi. Filmul in puteti gasii aici: Minionii dublat in romana .

Masini (2006)

Imagine
Masini 1 Desene Online Dublate in Limba Romana HD 720p Gratis Disney Cars 1 Sinopsis:   McQueen este o "masina" mandra nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel. Pentru a se revansa, mandrul McQueen este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii. Desi ar face orice ca sa scape de munca, McQueen trebuie sa invete sa-i respecte si sa se imprieteneasca cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oras si reveni pe circuitul de curse. Filmul il gasiti aici: Masini dublat in romana .

Regatul de gheata 2 (2019)

Imagine
Regatul de Gheata 2 Desene Online Dublate in Limba Romana HD 720p Gratis Disney Frozen 2 Sinopsis: Regatul de Gheata 2 este o continuare a indragitului film de animatie din 2013 Frozen. Mai multe detalii nu se stiu, filmul fiind inca in starea de productie. Pentru cateva tari data premierii a fost stabilita, insa nu si pentru Romania. Credem ca o posibila lansare va fi in 28.11.2019 Trailerul il puteti vedea aici: Regatul de gheata 2 dublat in romana .

Regele Leu (2019)

Imagine
Regele Leu 2019 Desene Animate Online Dublate si Romana HD 720p Disney The Lion King Sinopsis: Filmul este o readaptare a celebrei animatii Regele Leu din 1994, in care este prezentat Simba, noul pui al lui Mufasa, rege peste toate animalele din Africa. Simba va creste mare si invata din aventuri cum sa devina noul Rege Leu. Trailerul/filmul il gasiti aici: Regele Leu 2019 dublat in romana .

Cenusareasa 3 (2007)

Imagine
Cenusareasa 3 Intoarcerea in Timp  Desene Animate Online Dublate in Romana HD 720p Cinderella 3 A Twist in Time Sinopsis: Cenusareasa revine cu binecunoscuta ei poveste despre greutatile pe care trebuie sa le infrunte pentru a-si gasi fericirea si a-si implini destinul. De data aceasta, insa, mama ei vitrega are puteri nebanuite si reuseste sa rastoarne toate vrajile facute de zana cea buna: rochia, caii, caleasca, valetii, practic motivul pentru care Cenusareasa poate merge la bal, pentru a-l intalni pe Print. Oare se vor mai intalni acestia acum, cand toata magia a disparut? Filmul l-am gasit aici: Cenusareasa 3 .

Aquaman (2018)

Imagine
Aquaman 2018 Filme Online Dublate si Subtitrate in Limba Romana HD 720p Full Disney Gratis Noi Marvel Sinopsis: Arthur Curry, care pare un om obisnuit, este de fapt "jumatate om, jumatate zeu". Poate sa respire sub apa, sa comunice cu creaturile marii si, pe deasupra, este superputernic. El este de fapt un om prins intre doua lumi, dar care are marea responsabilitate de a le proteja pe amandoua. Trailerul il puteti vedea aici: Aquaman HD .

Cenusareasa (1950)

Imagine
Cenusareasa Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD 720p Disney Gratis Cinderella 1950 Sinopsis: Ramasa singura, dupa ce mama ei a murit, iar tatal recasatorindu-se cu o femeie ce avea si ea doua fiice, Cenusareasa devine sluga propriei case si frumusetea ei este alungata sub o pulbere de cenusa. Insa iubirea  ajunge si la ea atunci cand seara balului soseste, si neputand merge din cauza ca surorile ei erau complexate de frumusetea ei si au impiedicat-o sa mearga la bal, acesteia i-a venit in ajutor o zana. Insa, timpul, mereu neincapator, a facut-o pe frumoasa fata sa isi piarda iubirea in seara balului, dar sa o intalneasca in hainele ei cele ponosite... Filmul animat intreg il puteti vedea aici: Cenusareasa .

Singuri acasa 2 (2019)

Imagine
Singuri Acasa 2 The Secret Life of Pets 2 Desene Animate Filme Online Dublate in Limba Romana HD Sinopsis: Continuarea indragitei animatii ne intreaba ceva ce sigur ne va pune pe ganduri: ne iubim animalutele de companie, dar de fapt cat de bine le cunoastem? Aventurile animalutelor continua pline de suspans si comedie in diferite situatii amuzante, cum ar fi si o banala vizita la veterinar. Noi nu gazduim fisiere video, dar trailerul il puteti vedea aici: Singuri acasa 2 dublat in romana